Apartmani Beograd

O nama

Apartmani Beograd
JEDINSTVENI U SVAKOM POGLEDU

Atlas Apartmani

Smeštaj u Beogradu nije jednostavno pronaći. Mnogobrojne ponude često više otežavaju izbor I zamagljuju sliku, nego što pomazu, jer pregledati mnoštvo ponuda iziskuje jako mnogo vremena.
 
A to je ono u čemu svi najviše oskudevamo, i ujedno je najskuplje. Jer vreme je novac, to je poznato od davnina. Na prvi pogled u Beogradu postoji veliki broj hotela i apartmana pa izbor ne bi trebalo da predstavlja problem.
 
Medjutim, kada se posetilac koji traži smestaj u Beogradu uputi malo više u brojne ponude, shvatice da izbor mesta za smeštaj nije lak, naročito ako želi da pronadje kvalitetan, udoban smeštaj a da istovremeno ne plati previše novca.
 
Naime, posle prvog upoznavanja sa ponudom za smeštaj u Beogradu uvidećete brzo da hoteli u Beogradu nisu najbolje ni najpovoljnije rešenje za smeštaj, kao ni za budžet gosta.
 

 

Zato smo mi tu za Vas 24h dnevno! Vaši “ ATLAS APARTMANI “

 

“ ATLAS APARTMANI “ se nalaze u mirnom delu Voždovca, u neposrednoj blizini Voždovačke crkve, a u krugu od 12 km Vam se nalaze svi tržni I poslovni centri I ostale znamenitosti Beograda.

 

Svi naši apartmani, iako različitih veličina, imaju zajedničko to što su kompletno opremljeni, savremeno uredjeni, redovno i čisto održavani, tako da pružaju odlične uslove za opušten, udoban boravak posle napronog radnog dana, ako ste poslovni gost ili nakon dugih šetnji ulicama Beograda, kroz parkove,shoping centre… ako ste turista.


ATLAS APARTMANI nude sve što i hotelski smeštaj, po pristupačnijim cenama…
Prijem I odjava gostiju 24h, mogućnost poručivanja pića 24h.


U zavisnosti od vaše želje i potrebe izaćićemo u susret svim vašim željama i organizovati sve, kako bi vam boravak u Beogradu protekao u što prijatnijoj atmosferi…


Dočekaćemo vas na aerodromu, autobuskoj ili železničkoj stanici. Po potrebi, bićemo u dvadesetčetvoročasovnoj vezi kako bi vam ugodili. Preporučićemo Vam najbolje što naš grad može da pruži, jer najbolje je jedino što želimo i za sebe.


Smeštaj u nekom od ATLAS APARTMANA nudi niz pogodnosti za sve posetioce – od poslovnih ljudi, kojima je potreban mir I izolacija nakon napornog radnog dana, preko omladine koja želi da upozna sve čari Beograda, do porodičnih ljudi, kojima će upotreba kuhinje, i mogućnost neplaćanja smeštaja za dete sigurno biti velika finansijska olakšica.


Besplatan i siguran parking je nekako najvažniji podatak za sve one koji su u proputovanju ili u naš grad dolaze svojim vozilom.

Pozovi